torstai 4. heinäkuuta 2019

Pienet juustokakkuset

Tyttären 5v synttäreille piti leipoa jotain pientä Frozen -aiheista ja Kantolan mainoksesta nappasin ohjeen.

  

POHJAT

*8 kpl Kantolan kaurakeksejä 
*3/4 dl sulatettua voita tai juoksevaa margariinia

TÄYTE

*3 liivatelehteä
*100 g Pandan valkosuklaata
*200 g maustamatonta tuorejuustoa
*1 dl vispikermaa
*125 g rahkaa
*1 tl vaniljasokeria
*3 rkl sitruunamehua

Paloittele keksit tai sekoita muruksi monitoimikoneessa.
Sekoita voi tai margariiini sekaan.

Jos sinulla on minimuffinssipelti laita koloon yksi muffinivuoka. Jos et peltiä omista laita kolme vuokaa päällekkäin.

Jaa muruseos vuokiin ja painele tiiviisti pohjalle.
Laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa varovasti.
Jäähdytä.

Notkista tuorejuusto ja lisää joukkoon kerma. Vatkaa vatkaimella kunnes seos on jämäkkää.

Lisää joukkoon rahka, sulatettu ja jäähdytetty valkosuklaa ja vaniljasokeri.

Puristele liivatelehdet ja liota ne kuumennettuun sitruunamehuun. Valuta liivateseos juustomassaan nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada juustoseos vuokiin pohjien päälle.

Laita jääkaappiin tekeytymään seuraavaan päivään.

Koristele halutessasi mustikoilla, granaattiomenan siemenillä ym.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienet juustokakkuset

Tyttären 5v synttäreille piti leipoa jotain pientä Frozen -aiheista ja Kantolan mainoksesta nappasin ohjeen.    POHJAT *8 kpl K...