maanantai 30. heinäkuuta 2018

New York Cheesecake

Leivontaa helteellä...huhhuh mutta onnistui se kuitenkin kun laitoin ison tuulettimen keittiöön.
4v prinsessan juhlia juhlittiin kuukauden myöhässä.

Yksi tarjottavista oli New York  Cheesecake jota ensimmäisen kerran tein ja oli aivan taivaallista,pakko sitä oli itsekin maistaa vaikka ei vegaanista ollutkaan.
Ehkä kehittelen tähän vegaanisen ja gluteenittoman version...



Ohje otettu suoraan ANNILTA ja tähän sen kopioin.


POHJA

*150g Digestive keksejä
*75g voita
*1 tl sokeria

Murskaa keksit ja sekoita sulatettu voi joukkoon. Lisää sokeri.
Painele seos leivinpaperoidun irtopohjavuoan pohjalle ja laita jääkaappiin täytteen valmistumisen ajaksi.

TÄYTE

*600 g tuorejuustoa (minulla oli 200g vaniljatuorejuustoa ja loput maustamatonta)
*2,5 dl sokeria
*1,5 tl vaniljasokeria
*4 kanamunaa
*1 prk (200 g) Creme Fraichea
*1,5 tl sitruunamehua

Vatkaa tuorejuusto ja sokerit keskenään.
Lisää kananmunat yksi kerrallaan vatkaten.
Lisää joukkoon Creme Fraiche edelleen vatkaten.
Lisää lopuksi sitruunamehu.
Kaada täyte vuokaan kekskipohjan päälle.
Paista kakkua uunin keskitasolla 175 asteessa n.1 h.
Anna kakun jäähtyä täysin ennen kuin laitat sen jääkaappiin.
Kakku kannattaa valmistaa edellisenä päivänä ja koristella tarjoilupäivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienet juustokakkuset

Tyttären 5v synttäreille piti leipoa jotain pientä Frozen -aiheista ja Kantolan mainoksesta nappasin ohjeen.    POHJAT *8 kpl K...