maanantai 3. joulukuuta 2018

Banaanijogurttikakku

Äidin luottoresepti ei petä koskaan. Aina voi vähän tuunailla...



*2 munaa
*2 dl maustettua jugurttia (banaani)
*5 dl vehnäjauhoja
*3 dl sokeria
*0,5 tl suolaa
*1 tl leivinjauhetta
*2 tl vaniljasokeria
*2 tl kanelia
*200 g sulaa rasvaa

Kaikki ainekset käsipelillä sekaisin ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
Uuni 175 astetta n.1h ja leivinpaperi päälle.

Niin helppoa!
Päälle sulatin valkoisia Candy Meltsejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienet juustokakkuset

Tyttären 5v synttäreille piti leipoa jotain pientä Frozen -aiheista ja Kantolan mainoksesta nappasin ohjeen.    POHJAT *8 kpl K...