tiistai 24. huhtikuuta 2018

Porkkanakakku

Oli aivan pakko testata uutta PME vuokaa. Kyllä se niin on että tällä tulee se paras pohja joka on tasainen. Eipä tarvitse enää kirota kun että pohjasta tulisi kupruinen ja vaikea koota.
Erinomainen ostos siis!




OHJE


*7 porkkanaa kuorittuna ja raastettuna
*3 kananmunaa
*3 dl sokeria
*1,5 dl öljyä
*3,5 dl vehnäjauhoja
*2 tl kanelia
*1 tl soodaa
*1 tl leivinjauhetta


Kuori ja raasta porkkanat.
Vatkaa sokeri ja kananmunat vaahdoksi.
Sekoita joukkoon öljy ja porkkanaraaste.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja kaada taikinan joukkoon.

Voitele ja korppujauhota vuoka.
PME vuoassa ei tarvitse jauhotusta ja kakku irtoaa todella hyvin.

Paista uunissa 175 asteessa n.50 min.
Anna kakun hieman jäähtyä ja kumoa ritilälle jäähtymään.

KUORRUTUS

*50 g voita
*1 rasia maustomatonta tuorejuustoa
*1,5 dl tomusokeria
*1 tl vaniljasokeria

Sulata ensin rasva mikrossa ja sen jälkeen sekoita muut aineet joukkoon.
Kuorruta ja koristele halutessasi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienet juustokakkuset

Tyttären 5v synttäreille piti leipoa jotain pientä Frozen -aiheista ja Kantolan mainoksesta nappasin ohjeen.    POHJAT *8 kpl K...