torstai 28. kesäkuuta 2018

Da Capo-kakku

Helppotekoinen Da Capo-kakku kuivakakun muodossa. Taikina ainakin oli todella hyvää ja sunnuntaina tätä pääsen maistamaan miehen esikoisen rippijuhlissa.
Koko päivän olen leiponut, nyt alkaa hyytymään...

Tein tämän halkaisijaltaan 16 cm kakkuvuokaan ja puolitin alkuperäisen ohjeen minkä sain  Liian hyvää -blogista:)




AINEKSET

* 2 kananmunaa
*1,25 dl sokeria
*100g pehmeää voita
*0,5 tl vaniljasokeria
*1,5 tl leivinjauhetta
*0,75 dl vehnäjauhoja
*1 dl perunajauhoja
*4 kpl Da Capo patukoita rouhittuna (lisäsin 1 patukan lisää>>ap.ohje 3 patukkaa)


OHJE

Laita kaikki ainekset kulhoon ja vatkaa 7 minuuttia.
Voitele vuoka ja jauhota.
Itse käytin kookoshiutaleita.

Paista uunissa 175 asteessa n.45 min jos teet tämän puolitetun ohjeen mukaan.
Muuten paistoaika pitenee 50-55 minuuttiin.
Keskitaso.

Päälle ripottelin uutta tuttavuutta,maustettua makutomusokeria jonka tilasin tottakai Annin uunissa -verkkokaupasta niin kuin melkein kaiken muunkin;)




Nyt jatkamaan leivontaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienet juustokakkuset

Tyttären 5v synttäreille piti leipoa jotain pientä Frozen -aiheista ja Kantolan mainoksesta nappasin ohjeen.    POHJAT *8 kpl K...