Helppotekoinen Da Capo-kakku kuivakakun muodossa. Taikina ainakin oli todella hyvää ja sunnuntaina tätä pääsen maistamaan miehen esikoisen rippijuhlissa.
Koko päivän olen leiponut, nyt alkaa hyytymään...
Tein tämän halkaisijaltaan 16 cm kakkuvuokaan ja puolitin alkuperäisen ohjeen minkä sain Liian hyvää -blogista:)
AINEKSET
* 2 kananmunaa
*1,25 dl sokeria
*100g pehmeää voita
*0,5 tl vaniljasokeria
*1,5 tl leivinjauhetta
*0,75 dl vehnäjauhoja
*1 dl perunajauhoja
*4 kpl Da Capo patukoita rouhittuna (lisäsin 1 patukan lisää>>ap.ohje 3 patukkaa)
OHJE
Laita kaikki ainekset kulhoon ja vatkaa 7 minuuttia.
Voitele vuoka ja jauhota.
Itse käytin kookoshiutaleita.
Paista uunissa 175 asteessa n.45 min jos teet tämän puolitetun ohjeen mukaan.
Muuten paistoaika pitenee 50-55 minuuttiin.
Keskitaso.
Päälle ripottelin uutta tuttavuutta,maustettua makutomusokeria jonka tilasin tottakai Annin uunissa -verkkokaupasta niin kuin melkein kaiken muunkin;)
Nyt jatkamaan leivontaa!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Pienet juustokakkuset
Tyttären 5v synttäreille piti leipoa jotain pientä Frozen -aiheista ja Kantolan mainoksesta nappasin ohjeen. POHJAT *8 kpl K...

-
Kaupan gluteenittomat ovat kalliita joten olen päättänyt tehdä itse leipäni. Pakkasesta on kiva ottaa itsetehtyä sämpylää. Nämä tosin menivä...
-
Gluteeniton ja maidoton tieni on alkanut ja siihen lisättiin vielä vegaanisuus... Voisi kuvitella että hankalaa ja mahdotonta mutta eipä ol...
-
Äidiltäni sain joskus todella kauan aikaa sitten tämän reseptin ja sitä on käytetty sellaisenaan ja muunneltu... *2 munaa *2 dl maustettu...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti