keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Nopea raparperipiiras

Oli pakottava tarve testata uutta aaltoreunaista irtopohjavuokaa joten etsin netistä nopean raparperipiirakan ohjeen.

Tämä on Suklaapossun ohje ja munaton. Hiukan taas muokkasin ohjetta.



 TAIKINA

*3 dl vehnäjauhoja
*1,5 dl sokeria
*2 tl vaniljasokeria
*1 tl leivinjauhetta
*0,5 tl soodaa
*1 dl rypsiöljyä
*1,5 dl maitoa

LISÄKSI

*2 raparperin vartta
*kaneli-sokerisekoitusta

Sekoita kuivat aineet keskenään. 
Lisää joukkoon öljy ja maito ja sekoita nopeasti keskenään ilman vatkausta niin että ainekset vain sekoittuvat.
Suihkaus vuokasprayta/voitelu ja kaada taikina vuokaan.

Leikkaa raparperit paloiksi ja ripottele  taikinan päälle. Lisäksi halutessasi kaneli-sokerisekoitusta.

Paista uunissa 180 asteessa 40-45min.

Piirakasta tuli ihanan kirpsakka joten vaniljakastike sopii tähän eriomaisen hyvin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienet juustokakkuset

Tyttären 5v synttäreille piti leipoa jotain pientä Frozen -aiheista ja Kantolan mainoksesta nappasin ohjeen.    POHJAT *8 kpl K...