Tästä opin ettei ohuella alustalla aleta kakkua enää siirtelemään, pitäisi jo maalaisjärkikin sanoa. Pohja repesi pahasti mutta sain sitten reunaa paikkailtua kukilla ja marjoilla.

Kakkupohja on tehty PME-vuokaan ja pohja onnistui täydellisesti.
Väliin laitoin vanilja-valkosuklaatäytteen sekä toiseen väliin mustikka-vaniljatäytettä.
Kreemiksi valikoitui tuorejuustokreemi jota maustoin vaniljauutteella.
Värjäsin hiukan sinisellä ja tein raapalla liukuvärjäyksen.
Päälle valkosuklaasta värjätty kreemi joka olisi saanut olla hippusen löysempää.
Oli kuitenkin miehen työkavereille maistunut.
VALKOSUKLAA-VANILJATÄYTE
Kinuskikissalta
*2,5dl kuohukermaa
*200g vaniljarahkaa
*130g valkosuklaata
*2 rkl vaniljakreemijauhetta
Vatkaa kuohukerma vaahdoksi.
Lisää vaniljarahka.
Paloittele suklaa ja sulata varovasti mikrossa.
Sekoita valkosuklaasula ja vaniljakreemijauhe seokseen.
MUSTIKKA-VANILJATÄYTE
Kinuskikissalta
*2,5 dl kuohukermaa
*100g vaniljarahkaa
*200g mustikoita
*2 rkl vaniljakreemijauhetta
Vatkaa kuohukerma vaahdoksi.
Lisää vaniljarahka.
Soseuta mustikat.
Sekoita mustikkasose ja vaniljakreemijauhe seokseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti