tiistai 3. huhtikuuta 2018

Jugurttikakku

Äidiltäni sain joskus todella kauan aikaa sitten tämän reseptin ja sitä on käytetty sellaisenaan ja muunneltu...

*2 munaa
*2 dl maustettua jugurttia
*5 dl vehnäjauhoja
*3 dl sokeria
*0,5 tl suolaa
*1 tl leivinjauhetta
*2 tl vaniljasokeria
*2 tl kanelia
*200 g sulaa rasvaa

Kaikki ainekset käsipelillä sekaisin ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
Uuni 175 astetta n.1h ja leivinpaperi päälle.

Omaan kakkuuni lisäsin vielä banaania muusattuna.

Tämä menee pakkaseen ja sen voi sitten myöhemmin vielä koristella halutessaan.

Helppoa ja hyvää!


1 kommentti:

Pienet juustokakkuset

Tyttären 5v synttäreille piti leipoa jotain pientä Frozen -aiheista ja Kantolan mainoksesta nappasin ohjeen.    POHJAT *8 kpl K...