Äidiltäni sain joskus todella kauan aikaa sitten tämän reseptin ja sitä on käytetty sellaisenaan ja muunneltu...
*2 munaa
*2 dl maustettua jugurttia
*5 dl vehnäjauhoja
*3 dl sokeria
*0,5 tl suolaa
*1 tl leivinjauhetta
*2 tl vaniljasokeria
*2 tl kanelia
*200 g sulaa rasvaa
Kaikki ainekset käsipelillä sekaisin ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
Uuni 175 astetta n.1h ja leivinpaperi päälle.
Omaan kakkuuni lisäsin vielä banaania muusattuna.
Tämä menee pakkaseen ja sen voi sitten myöhemmin vielä koristella halutessaan.
Helppoa ja hyvää!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Pienet juustokakkuset
Tyttären 5v synttäreille piti leipoa jotain pientä Frozen -aiheista ja Kantolan mainoksesta nappasin ohjeen. POHJAT *8 kpl K...

-
Kaupan gluteenittomat ovat kalliita joten olen päättänyt tehdä itse leipäni. Pakkasesta on kiva ottaa itsetehtyä sämpylää. Nämä tosin menivä...
-
Gluteeniton ja maidoton tieni on alkanut ja siihen lisättiin vielä vegaanisuus... Voisi kuvitella että hankalaa ja mahdotonta mutta eipä ol...
-
Äidiltäni sain joskus todella kauan aikaa sitten tämän reseptin ja sitä on käytetty sellaisenaan ja muunneltu... *2 munaa *2 dl maustettu...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoista