maanantai 28. toukokuuta 2018

Helppo raparperipiirakka pellille

Niin hyvä,helppo ja mehevä tämä ohje että muuta ei tarvikaan!


AINEET

*4 munaa
* 4 dl sokeria
*150g sulatettua voita
*3 dl maitoa
* 6 dl vehnäjauhoja
*3 tl leivinjauhetta
*ripaus vaniljasokeria
* 5 reilun kokoista raperperinvartta huuhdeltuna
*kanelisokerisekoitusta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita keskenään kuivat aineet,sulata voi.
Lisää taikinan joukkoon vuorotellen jauhoseosta,voita ja maitoa ja sekoita.

Kaada pellille missä leivinpaperi ja tasoita.
Päälle paloitellut raperperinpalat ja kanelisokerisekoitusta haluamasi määrä.

Uuni 200 astetta ja 30 min.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienet juustokakkuset

Tyttären 5v synttäreille piti leipoa jotain pientä Frozen -aiheista ja Kantolan mainoksesta nappasin ohjeen.    POHJAT *8 kpl K...