maanantai 4. kesäkuuta 2018

Sitruuna-valkosuklaajuustokakku

Etsiskelin uusia reseptejä tarjottavaksi pojan 7v juhliin.
Löysinkin  TÄÄLTÄ ja muokkasin sitä hiukan.


Kakkuun ei tarvinnut lainkaan liivatetta ja tämä oli nopea,helppo ja ah, niin herkullinen:)



POHJA

*15 Marie-keksiä
*100g valkosuklaata

Rouhi keksit muovipussin sisällä hienoksi.
Sulata suklaa mikrossa ja sekoita keksit ja sula suklaa.

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja halutessasi reunakalvo. Kalvon saat pysymään kiinni reunoissa kun laitat reunaan vuokasprayta.
Itse käytin 15cm irotopohjavuokaa.


TÄYTE

*2,5 dl kuohukermaa
* 300g maustamatonta tuorejuustoa
*0,75 dl sokeria
*ripaus vaniljasokeria
*3 rkl sitruunamehua
* 1 sitruunan raastettu kuori


Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sekoita joukkoon notkistettu tuorejuusto, sokerit, sitruunan mehu ja raastettu sitruunan kuori.
Sekoita ja kaada vuokaan.

Laita vuoan alle lautanen. Itselläni nesteet tulivat vuoasta läpi ja jääkaappi lillui sitruunamehussa.

Anna kakun hyytyä yön yli.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienet juustokakkuset

Tyttären 5v synttäreille piti leipoa jotain pientä Frozen -aiheista ja Kantolan mainoksesta nappasin ohjeen.    POHJAT *8 kpl K...