torstai 7. kesäkuuta 2018

Mustikkapiirakka

Tämän mehevän ohjeen löysin Flora-purkin kyljestä ja tuli todella hyvää!



AINEET

*3 kananmunaa
*2,5 dl sokeria
*1 tl vaniljasokeria
*0,6 dl Flora Culinessea
*1 dl kermaviiliä
*3,5 dl vehnäjauhoja
*2 tl leivinjauhetta
*1 rkl sitruunamehua
*1 rkl venhäjauhoja
*2,5 dl mustikoita

Vaahdota kananmunat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita Flora Culinesse ja kermaviili.
Sekoita seos kananmuna-sokerivaahtoon ja lisää sitruunamehu. (itse jätin sitruunamehun pois)
Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää seos taikinaan.
Voitele ja korppujauhota vuoka.
Kaada taikina vuokaan.
Sekoita 1 rkl jauhoja mustikoiden joukkoon ja ripottele taikinan päälle.

Uuni 175 astetta ohjeen mukaan n.30-35min mutta itselläni meni tehokkaassa uunissa 40min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienet juustokakkuset

Tyttären 5v synttäreille piti leipoa jotain pientä Frozen -aiheista ja Kantolan mainoksesta nappasin ohjeen.    POHJAT *8 kpl K...